Aanmelding ASICS Frontrunner in mijn mailbox!

Het is toch alweer een tijd geleden dat ik een bericht heb geplaatst (Ik weet het) op mijn blog maar als ik vanavond thuiskom na een heerlijk weekend plof ik thuis op de bank, kruip achter mijn Macbook en zie tot mijn verbazing dat ASICS mij een mailtje heeft gestuurd om mij op te geven om Frontrunner te worden van het ASICS team.

Nu is dat natuurlijk een selectie procedure waar ze mensen uit kiezen maar het is wel super gaaf! Wil je wat meer informatie over de ASICS Frontrunners? Lees dan verder!

Het “ASICS FrontRunner” project is gestart in 2010 en we zijn erg blij dat we aan kunnen kondigen dat het nu een wereldwijd team wordt met leden in meer dan 30 landen over de hele wereld. Ons belangrijkste doel is het wereldwijd ondersteunen van inspirerende mensen om een unieke en authentieke community te creëren waarin alle ASICS FrontRunner hun gemeenschappelijke passie voor hardlopen en “moving their body and mind” kunnen delen.
Onze ASICS FrontRunner teams brengen de wereld in beweging, zij nemen deel aan races en events en delen hun passie, kennis en inspiratie met hun teamgenoten en iedere sporter in de wereld.

Heb je deze berichten ook al gelezen?

Ben jij de eerste die commentaar geeft?

Laat een reactie achter...