De Sneekweek begint weer! Wat nu?!

Het is alweer een maand geleden dat ik mijn laatste bericht plaatste op mijn blog. Maar daar komt vanaf vandaag verandering in! Hier in het hoge noorden is het weer tijd voor de Sneekweek waar ik elk jaar het evenement Garden of Dance fotografeer in Sneek.

Dit negen dagen durende feest is uiteraard een hele toffe happening maar dit heeft wel invloed op je trainingsschema’s of je sportmomenten. Omdat de dagen tot in de vroege uurtjes duren is de motivatie soms ver te zoeken.

Maar consequent zijn is een belangrijke eigenschap die je moet hanteren. Want iedereen weet dat je na je sportmoment je altijd een stuk beter voelt dan als je niet gaat. Deze dagen wil ik 100 kilometer gaan lopen verspreid over 14 dagen een leuk doel dacht ik zo!

Wil je mij volgen? Bekijk dan is mijn instagram hier!

Heb je deze berichten ook al gelezen?

Ben jij de eerste die commentaar geeft?

Laat een reactie achter...