Yes! Ik heb nieuwe Asics Cumulus 16 hardloopschoenen!

Vanmorgen werd ik blij verrast met nieuwe hardloopschoenen die ik zomaar kreeg van een collega van mij, de schoenen zijn nog niet ingelopen maar daar komt morgen verandering in. Ik verken namelijk morgen de route voor de Bizontrail die ik georganiseerd heb voor collega’s volgende week. Dit is een route van 6,5KM die ik uitzet in het oefenterrein van Havelte.

In deze uitvoering is met name de demping bij de midden- en voorvoet verbeterd ten opzichte van de Asics Gel Cumulus 15.

  • Neutraal
  • Type: trainingsschoen
  • Gewicht: 324 gram (US 8,5 – EU 40)
  • Kleur: Groen

De verbeterde FluidRide-techniek en de Rearfoot and Forefoot Gel Cushioning zorgen bij dit model voor nog meer demping, met name ter hoogte van de midden- en voorvoet. Samen met het Guidance Trusstic System en de verfijnde bovenkant van open-mesh voelt het hardlopen op de Asics Gel Cumulus 16 veiliger én natuurlijk dan ooit.

Ik ben wel benieuwd met welke hardloopschoenen jullie als lezer van het blog lopen? Laat het mij weten in een berichtje onderaan de pagina!

Heb je deze berichten ook al gelezen?

Ben jij de eerste die commentaar geeft?

Laat een reactie achter...