VANDAAG IS DAN TOCH ECHT DE HALVE MARATHON!

Vandaag is dan toch echt de halve marathon (21KM) in Sneek. Zoals ik al eerder had verteld loop ik vandaag samen met mijn vader deze gehele route om samen aan te komen bij de finish in Sneek. Hoe ik mij voorbereid op deze dag? Ik zou bijna zeggen gewoon.

Om te beginnen met een bord brinta zonder aanvulling en een krentenbol begin ik mijn ochtend het beste. Niet teveel vezels naar binnen maar ook niet meteen een overkill aan voedingsstoffen die je gelijk aan het begin van de morgen inneemt. In de loop van de dag merk je dat je wat meer gespannen bent, je hebt positieve spanning voor het lopen van de halve marathon. Daarbij kan het ook zijn dat een aparte spanning voelt omdat je natuurlijk niet hoopt dat je straks niet meer de gehele 21 KM uit kan lopen.

Maar dit is natuurlijk onzin, het trainen van afgelopen maanden moet vandaag zijn vruchten af gaan werpen. Voor mij is het lopen van een bepaalde tijd minder belangrijk. Het gaat allereerst om het uitlopen van de halve marathon, maar als we de halve uitlopen in een tijd van 1 uur en 50 minuten ben ik meer dan tevreden!

Heb je deze berichten ook al gelezen?

1 Comment

  • Reageer
    Harrie Versteeg
    24 juni 2017 om 12:19

    Ik herken mezelf hier echt wel in, succes vandaag!

  • Laat een reactie achter...